Onblast

Prosta mesta

Spodaj je spisek pozicij, ki bi jih radi zapolnili z novimi prostovoljci. Pri organizaciji Offblast LAN-ov si (še) ne moremo privoščiti izplačevanja plač oz. dnevnic, zato je vse, kar lahko ponudimo v zameno za vašo pomoč garancija, da boste pri delu pridobili veliko delovnih izkušenj (ki jih delodajalci še kako zahtevajo) in v primeru dobro opravljenega dela tudi odlična priporočila.


Ime lokacije pri vsakem delu pove, od kod naj bo oseba, ki se prijavlja za posamezno delo.Fotograf

Lokacija: Koper (Južna primorska)
Mest: 2

Offblast LAN je relativno velika prireditev in stalno se nekaj dogaja, zato si v naši ekipi želimo osebo, ki bi lahko ves čas dogodka spremljala dogajanje in fotografirala zanimive trenutke. Zaželeno je, da se spozna na uporabo profesionalnih fotoaparatov, osnove fotografije in obdelavo fotografij pred objavo. Lasten fotoaparat je zaželjen, ni pa nujen.


Prijave pošljite na e-mail.

Avdio/video producent/ka

Lokacija: celotna Slovenija
Mest: 1

Za izvedbo bodočih projektov potrebujemo osebo, ki se spozna na avdio in video produkcijo. Če se zanimaš za delo v video industriji, obvladaš video editing, ustvarjaš svoje ingame youtube posnetke, ki jih tudi profesionalno obdelaš itd., potem je to delo odličen način, da se preizkusiš v profesionalnem okolju. Ustvarjal/-a boš promocijske videe, povzetke dogodka in reklamne oglase za sponzorje, pridobljeno znanje pa bo odlična popotnica za prihodnost.


Prijave pošljite na e-mail.

Setup/Cleanup Crew

Lokacija: Koper
Mest: 8

Če meniš, da nimaš nobenih posebnih znanj, s katerimi bi lahko pomagal/-a pri organizaciji Offblast LAN-ov, vseeno pa bi rad pomagal pri izvedbi dogodka in izboljšanju stanja eŠporta v Sloveniji je to pravo delo zate. Lažje fizično delo en dan pred dogodkom vključuje postavitev miz, stolov, podaljškov itd., po dogodku pa vračanje opreme na prejšnje mesto.


Prijave pošljite na e-mail.

Administrator Turnirjev [CoD2, CoD4, CS:GO, QL]

Lokacija: Koper, Ljubljana
Mest: 2 [na igro]

Želimo si razširiti ponudbo turnirjev na Offblast dogodkih, tega pa preprosto ne moremo storiti brez igralcev, ki v določenih igrah tekmujejo profesionalno in se spoznajo na sceno ter pravila turnirjev. Če torej obvladaš CoD2 ali kako drugo igro, in bi se rad preizkusil v organizaciji in vodenju turnirja na Offblast LAN-ih je to odlična priložnost, da se dokažeš. Tako boš pripomogel k razvoju scene in večji ponudbi eŠportnih tekmovanj v Sloveniji.


Prijave pošljite na e-mail.

Komentator Turnirjev [LoL]

Lokacija: Koper, Ljubljana
Mest: 2

Ker bi si želeli ponuditi kar se da profesionalno pokritost League of Legends turnirjev iščemo igralce League of Legends, ki se zelo dobro spoznajo na igro, njeno mehaniko, taktike ipd., za komentiranje iger med turnirji. To delo je primerno za vse, ki si želijo pridobiti izkušnje iz javnega nastopanja ali športnega komentatorstva.


Prijave pošljite na e-mail.
Oblikoval Jure Rebula